Algemene Leden Vergadering 2021

Beste leden van Zon op Bodegraven-Reeuwijk,

Wij hebben al een poosje niets van ons laten horen. Maar we zijn er nog, en we hebben een ALV gepland. Deze zal plaatsvinden op:

10 juni, 20:00 uur ’s avonds.

Belangrijkste onderwerpen zullen zijn de goedkeuring van de jaarrekening over 2020, en de voorgestelde uitkering van de energie-opbrengst. De bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden, via Zoom of een andere video-applicatie. U krijgt nog nadere informatie hierover, en ook de agenda en de te bespreken documenten. Ons voornemen is om in september een fysieke ALV of leden-bijeenkomst te organiseren.

We zijn inmiddels ook druk bezig met ons vijfde project, zonnepanelen op Sporthal de Meerkoet in Reeuwijk. Vanwege de nieuwe subsidie/postcode regeling zijn een aantal zaken anders dan bij de vorige projecten. Zo zal het voor bestaande leden makkelijker zijn om ook in dit nieuwe project te participeren. Er staan echter ook nog mensen op de wachtlijst, die zullen voorrang krijgen. Wij zullen hier later meer informatie over geven. We hebben ook al een datum voor een informatie-avond gepland, en wel op 17 juni, 20:00 uur ‘s avonds.

Leden hebben over bovenstaande een persoonlijke mail ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *